Пропускане към основното съдържание

УЖАС! ЗАСНЕТ Е ЖИВ ДРАКОН (ВИДЕО)!!!



В американския щат Монтана е заснет забележителен видеоклип. На него се вижда летящо създание, непознато на науката, размахващо огромни криле над живописно езеро.

Невероятното чудовище с гигантски криле и много дълга опашка с шипове подозрително прилича на митичен дракон, но дали е възможно това в реалността?

Съобщава се, че видеоклипът по-долу е изпратен от изследовател на свръхестествени феномени, който желае да остане анонимен. Американецът снимал езерото с дрон и случайно уловил това летящо чудовище. Авторът на видеото е убеден, че не може да бъде птица, и вероятно не греши.

Когато записът се появи в мрежата, започнаха разгорещени дебати за това, което се вижда на него. Някои интернет потребители са сигурни, че това наистина е дракон.

Според други – това е птеродактил – представител на изчезналия вид летящи динозаври. Трети считат, че това е някакво необикновено хвърчило или дрон. А скептиците, разбира се, говорят за монтаж и мистификация. Те също могат да бъдат разбрани, защото в днешно време почти всеки човек с компютър е в състояние да дорисува подобен обект на видео, ако желае.

Американските криптозоолози са на мнение, че инцидентът непременно трябва да се разследва. А видеоклипове, на които се виждат летящи дракони, се появяват периодично в мрежата.

Възможно е „изчезналата“ някога раса на драконите все още да съществува, например, в някой паралелен свят, затова някои от нейните представители понякога преминават в нашия свят. Нали и хора често попадат в паралелни светове и след това се завръщат оттам.

Така че няма нищо изненадващо в това, макар че официалната наука не иска да признае съществуването на такива паралелни светове. Впрочем тя не признава и много други неща, като става все по-смешна и постепенно се превръща в истински срам на съвременното общество …



/nepoznato.energetika-bg.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

ШОК!!! НАСА ПРИЗНА: ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ИЗВЪНЗЕМНИ ЗАВЛАДЯВАТ ЗЕМЯТА!!!

Извънземни ще нападнат и вероятно ще завладеят Земята до края на годината. Уфолози твърдят, че междугалактическа армада на извънземните нашественици лети към нас. Пришълците били много враждебно настроени срещу земните жители. Те са преодолели с летящите си апарати милиони светлинни години, за да унищожат хората, твърдят мистици, цитирани от esoreiter.ru, цитиран от "Флагман". Според уфолози първо ще бъдат унищожени големите градове на Земята. Правителствата на САЩ, Русия и Китай били предупредени за предстоящата инвазия. В момента те вземали решение как да постъпят в тази ситуация. От една страна управляващите можело да опитат да се разберат с нашествениците, за да намалят до минимум щетите. От друга – можело да ни „продадат“ на извънземните и да заживеят в луксозни бункери под океана. Можело и да се стигне до война, която да обедини всички хора срещу общия враг. Според известния физик Стивън Хокинг, човечеството няма сили да се защити срещу по-високоразвити извънземни

НОВО РАЗКРИТИЕ ЩЕ ВИ НАКАРА ДА ХВЪРЛИТЕ МОБИЛНИЯ СИ ТЕЛЕФОН!!!

Изтече информация от фабриките на някои от най-големите производители на мобилни телефони. Както е известно, повечето от тях използват едни и същи фабрики-подизпълнители в Китай за изработване на повечето си компоненти. Служител в една от тях установил наличието на компоненти, които в действителност нямат никаква връзка с функционирането на самия телефон, и са свързани като буфер между основната схема и антената. Това означава, че този компонент има достъп до целия трафик на данни - без значение гласови или други, преминаващи през антената, което го прави съвършен инструмент за следене на комуникацията. Наличието му е установено в почти всички марки, произвеждани в завода. В редакцията на Скрита Истина ще следим развитието на тази история и ще ви информираме своевременно.

ШОК! ГЕРБ ВЪВЕЖДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБРЯЗВАНЕ!

Според нова наредба на Министерството на Религията, всички първокласници ще бъдат обрязвани в началото на учебната година. Това се прави за да се премахне усещането за неравенство между представителите на различни етнически групи. Тъй като така или иначе няма да прочетете статията отвъд заглавието, имайте предвид, че това е фалшива новина, измислена с цел да провери доколко са склонни идиотите да реагират и да вярват на такива простотии. В резултат - ако повярвате на новината и я споделите неиронично, моля въздържайте се от гласуване, тъй като очевидно сте неспособни на критично мислене и можете да нанесете непоправими щети на бъдещите си деца и внуци, които ще трябва да се справят с идиотите, които сте насадили във властта.