Пропускане към основното съдържание

РАЗБИХА НАЙ-ГОЛЯМАТА ТАЙНА НА СЪР ИСАК НЮТОН! ИСТИНАТА ЗА ВСЕМОГЪЩАТА СИЛА НА ЧИСЛОТО 3!


Исак Нютон е един от най-великите умове в световен мащаб.
 
 Нютон открива хоризонта, на който днес се базира модерната физика: трите закона за движение. Но това, което убягва на мнозина е силното влечение на физика към алхимията и неговата мистична натура.
 Сред разработките му по философия, астрономия и математика е намерен превод на древен текст наречен „изумрудените скрижали“, известен още като „Изумрудените скрижали на Хермес“. Древният ръкопис буди любопитството на учени и изследователи в продължение на стотици години. Твърди се, че тази плоча е една от многото, в които се съдържат ценни информация за алхимията и тайните на Вселената.

Някои анализатори твърдят, че изумрудените скрижали съдържат цялото знание за Вселената. Древната мъдрост за видоизменение, тайните за Космоса и безсмъртието. Според изследователите, скрижалите са намерени във Великите египетски пирамиди преди хиляди години. Но една от фразите, написана на плочите, силно ги озадачава: „Три е великата мистерия, предоставена ни от великия“.
Възможно ли е числото три да е тайният код, който ни свързва с Вселената и космическото познание?
Мъдростта, чувството за съзидание и силата заедно произлизат от взаимната игра на числото три. Ако някой е способен да придобие това знание, то той ще се превърне в господар на живота, властелин над смъртта, прототип на свръхестествено същество, свръхчовек, който притежава неограничени способности.
Символите на алхимията
Сред разработките по алхимия на Исак Нютон е открит неговия личен превод на изумрудените скрижали. Буквалният превод, на който учените се натъкват е подреден в 14 точки:
Вярно е без лъжа, вярно и най-вярно:
Това, което е долу, е също такова, като онова, което е горе. И това, което е горе, е също такова, като това, което е долу, за да се изпълнят чудесата на едно единствено нещо.
И както всички неща са произлезли от едно, от една мисъл, така и всички неща са били породени от едно – от тази воля.
Баща му е Слънцето, майка му е Луната. Вятър го е носил в утробата си. Отхранила го е земята.
Баща на всяко съвършенство, на целия свят е той.
Силата му е цяла, ако се обърне към земята.
Ще разделиш – с радост и проникновение – земята от огъня и рядкото от гъстото.
От земята се качва на небето и после слиза на земята и поема силата на горните и долните неща.
Тъй ще имаш славата на целия свят.
И затова всяка неяснота ще бяга от тебе.

Това е силната сила на всяка сила, защото ще победи всяко рядко нещо, а във всяко твърдо ще проникне.
Така бе създаден светът.
Оттук ще произлязат великолепни чудеса, които така ще станат. И тъй, назоваха ме Хермес Трисмегист – и имам трите дяла на всемирната мъдрост.
Това, което изрекох за онова със Слънцето, свърши.
/novotopoznanie.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

ШОК!!! НАСА ПРИЗНА: ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ИЗВЪНЗЕМНИ ЗАВЛАДЯВАТ ЗЕМЯТА!!!

Извънземни ще нападнат и вероятно ще завладеят Земята до края на годината. Уфолози твърдят, че междугалактическа армада на извънземните нашественици лети към нас. Пришълците били много враждебно настроени срещу земните жители. Те са преодолели с летящите си апарати милиони светлинни години, за да унищожат хората, твърдят мистици, цитирани от esoreiter.ru, цитиран от "Флагман". Според уфолози първо ще бъдат унищожени големите градове на Земята. Правителствата на САЩ, Русия и Китай били предупредени за предстоящата инвазия. В момента те вземали решение как да постъпят в тази ситуация. От една страна управляващите можело да опитат да се разберат с нашествениците, за да намалят до минимум щетите. От друга – можело да ни „продадат“ на извънземните и да заживеят в луксозни бункери под океана. Можело и да се стигне до война, която да обедини всички хора срещу общия враг. Според известния физик Стивън Хокинг, човечеството няма сили да се защити срещу по-високоразвити извънземни

НОВО РАЗКРИТИЕ ЩЕ ВИ НАКАРА ДА ХВЪРЛИТЕ МОБИЛНИЯ СИ ТЕЛЕФОН!!!

Изтече информация от фабриките на някои от най-големите производители на мобилни телефони. Както е известно, повечето от тях използват едни и същи фабрики-подизпълнители в Китай за изработване на повечето си компоненти. Служител в една от тях установил наличието на компоненти, които в действителност нямат никаква връзка с функционирането на самия телефон, и са свързани като буфер между основната схема и антената. Това означава, че този компонент има достъп до целия трафик на данни - без значение гласови или други, преминаващи през антената, което го прави съвършен инструмент за следене на комуникацията. Наличието му е установено в почти всички марки, произвеждани в завода. В редакцията на Скрита Истина ще следим развитието на тази история и ще ви информираме своевременно.

ШОК! ГЕРБ ВЪВЕЖДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБРЯЗВАНЕ!

Според нова наредба на Министерството на Религията, всички първокласници ще бъдат обрязвани в началото на учебната година. Това се прави за да се премахне усещането за неравенство между представителите на различни етнически групи. Тъй като така или иначе няма да прочетете статията отвъд заглавието, имайте предвид, че това е фалшива новина, измислена с цел да провери доколко са склонни идиотите да реагират и да вярват на такива простотии. В резултат - ако повярвате на новината и я споделите неиронично, моля въздържайте се от гласуване, тъй като очевидно сте неспособни на критично мислене и можете да нанесете непоправими щети на бъдещите си деца и внуци, които ще трябва да се справят с идиотите, които сте насадили във властта.